Житомирський «Супутник» встановив рекорд!

Сьогодні у Житомирі відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Під час розгляду одного з питань директор комунального підприємства «Реклама» Володимир Шуст звітував про роботу у сфері оздоровленння дітей.

Нагадаємо, дитячий оздоровчий табір “Супутник” декілька років тому був переданий на баланс КП “Реклама”. Перед цим табір був на утриманні КП “ЖТТУ”, якому і без того непросто триматися на плаву.

Шуст переконує – підприємство, яке він очолює, докладає усіх зусиль, аби створити прекрасні умови для оздоровлення та відпочинку дітей.

Вперше цього року проведено чотири зміни, в яких оздоровлено 837 дітей. Для порівняння у 2010 році із запланованих 600 путівок використано було лише 390, у 2011 році – 615, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Серед тих, хто відпочивали у таборі – 245 дітей пільгових категорій та 8 супроводжуючих.

У таборі було організовано шестиразове харчування дітей із розрахунку 37 грн. на одну дитину вдень, тоді як у попередні роки воно було 4 та 5-ти разове. Вперше також організовано власну випічку кондитерських та булочних виробів. Це вдалося зробити за рахунок безпосередніх зв’язків з виробником, без оплати послуг посередників.

Міський голова Володимир Дебой націлений на доведення табору “Супутник” до стану готовності приймати дітей цілий рік, у тому числі і взимку.