Мазурок їздив на Житомирщину, міліція знайшла квитки і гроші, – ЗМІ

Міліція під час обшуку тіла вбивці трьох охоронців ТРЦ “Караван” Ярослава Мазурка виявила квитки на поїзд і автобус, а також чималу суму грошей.

Як пише “Сегодня”, наклав на себе руки “караванський убивця” близько 9:00. За чутками, його в цей час бачили недалеко від його будинку на Полковій і біля колоди, поряд із якою знайшли труп, декілька осіб (але не впізнали через натягнуту до брів трикотажну шапку). Причому один свідок помітив, як чоловік у синій куртці та брюках кольору хакі сидів на колоді, про щось глибоко думавши. А через хвилину пролунав постріл (свідок вирішив, що це просто удар і не повернувся подивитися, що трапилося).

Крім того, як стало відомо виданню, Ярослав Мазурок виїжджав із Києва в Житомирську область. Кажуть, під час обшуку тіла покійного знайшли якісь автобусні та залізничні квитки, причому саме того напрямку. Знайшли у нього і чимало грошей, як для людини, яка переховувалась півтора місяці. Приблизно 500 гривень і, можливо, 50-100 євро.

Дана інформація може свідчити про те, що у Мазурка, швидше за все, був один або кілька спільників. При цьому, в суботу, розповіло джерело в МВС, на впізнання трупа Мазурка запросили єдиного охоронника, який вижив у “караванській бійні”. За даними видання, він тіло впізнав. Тепер у МВС збираються нібито допитати адвоката подружжя Мазурка Лаврентія Кухалейшвілі. Він стверджував, що Мазурка нібито викрали, потім убили і підкинули тіло. З приводу цих заяв і буде допит.

Нагадаємо, тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка було знайдене 7 листопада в Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення, попередня версія загибелі – самогубство. Також, як повідомлялося раніше, правоохоронці припускають, що Ярослав Мазурок через Сирецький гай, де знайшли його тіло, йшов до свого дому. Собака взяв слід і показав його шлях, який вів до його будинку. При цьому в міліції поки не знають, коли тіло самогубці передадуть рідним.