На Житомирщині не допускають до роботи головного лікаря

У Коростишеві за 10 робочих днів так і не було виконано рішення Радомишльського районного суду про поновлення на роботі головного лікаря місцевої лікарні Сергія Бондарчука.

Виконуюча обов’язки, в п’ятницю, не віддала документа та пішла з роботи з печаткою.

Як повідомляє Житомир-онлайн, Радомишльський суд поновив на роботі головного лікаря Коростишівсько районної лікарні Сергія Бондарчука. Він був звільнений в травні цього року розпорядженням голови районної ради після ухвалення відповідного рішення депутатами. Згідно з рішенням суду пан Бондарчук має зайняти свою посаду вже у реорганізованому медичному закладі, проте районна рада, проігнорувавши висновок Феміди написала розпорядження про поновлення на посаді, що була до реорганізації.

Виконавча служба також намагалось «проволинити» 7 днів, не дивлячись на те, що подібні рішення суду є до негайного виконання.

1 вересня Сергій Бондарчук повернувся на роботу, проте виконуюча обов’язки головного лікаря після телефонної консультації з райдержадміністрацією вирішила не пускати його до власного кабінету. В результаті Сергій ,Бондарчук змушений був викликати міліцію, а жінка залишила лікарню прихопивши з собою печатку.

Таким чином епопея з поверненням на роботу головного лікаря Коростишівської лікарні, який чимось насолив тодішньому голові РДА, а зараз заступнику губернатора Олександру Никитюку, триває вже 10 днів.