ШОК! У Житомирі, посварившись з дружиною, чоловік ночував у гробу. ФОТО

Зовсім не банальним фіналом закінчилась сімейна сварка родини житомирян.

Не дійшовши згоди з дружиною, ображений чоловік вирішив залишити непокірну, принаймні, на вечір. Отже, коли конфлікт досяг своєї кульмінації, благовірний голосно гримнув дверима та пішов геть.

Продемонструвавши, хто в домі хазяїн, чоловік деякий час блукав вулицями міста. Образу на дружину підігрів горілкою, аж допоки ноги не привели назад до багатоповерхівки, де він мешкав. Додому повертатися чоловік не дуже й хотів, але на дворі стало холодно, темно, та й спати захотілося.

Рішення проблеми знайшлося, щоправда, дещо екстравагантне

У цьому ж будинку на першому поверсі знаходиться заклад ритуальних послуг. І тут екстремалу прийшла в голову думка, чому б не спробувати заночувати там.

Дзенькіт розбитого скла почули сусіди нижніх поверхів. Роздивлятись у нічній темряві, що саме відбувається на вулиці не стали. А відразу зателефонували до міліції.

У цей час житомирянин зайшовши до приміщення, вибрав, напевно, на його думку, найзручніший гроб і, ліг спати, не забувши вкритись, тобто прикрити кришку.

Розбите скло тильних дверей правоохоронці помітили відразу, проте «гуляку», тільки після того, як кришка одного з гробів відкрилася і звідти вибрався не зовсім тверезий і трохи заспаний молодик.

Алла Ващенко, СЗГ УМВС України Житомирській області