У Житомирі виступить фортепіанний дует Надія та Володимир Зайцеви (США)

20 листопада у Житомирській філармонії виступатимуть лауреати міжнародного конкурсу виконавців у Нью-Йорку Надія Та Володимир Зайцеви.

Надія народилася у Москві, закінчила Тель-Авівську Музичну Академію. Володимир родом з Києва, закінчив Житомирське музичне училище імені В. С. Косенко. А зустрілися вони у 1980-му році у музичному коледжі Маннесa y Нью-Йорку, де Надія була студенткою Аркадія Аронова, а Володимир – студентом Надії Райзенберг.

В якості сольних виконавців Зайцеви стали лауреатами кількох американських та міжнародних конкурсів. Вони виступали у Америці, Канаді, Західній Європі та на Далекому Сході. Фортепіанний дует Зайцевих дебютував у Нью-Йоркському Карнегі-Холі в якості переможців премії виконавців камерної музики у конкурсі Artist International.

Зайцеви зарекомендували себе не тільки талановитими виконавцями музики Баха, Моцарта, Шуберта, Мендельсона та інших класичних майстрів, а також визначними інтерпретаторами творів американських композиторів Готшака, Барбера, Джопліна, Гершвіна та інших.