У Житомирі засипані ями стають все більшими. ФОТО

Сьогодні вже третій день, Репортер Житомира спостерігає за тим, як в центрі міста іде під землю асфальт.

Комунальники ями підсипають каменем, проте толку від цього немає ні якого. Ще трішки і не тільки машини будуть провалюватися під землю, а й будинок на перехресті вулиць Київська-Мануїльського.

Нагадаємо, в червні місяці Репортер Житомира писав про це перехрестя. Тоді, аби вияснити, чому виникла яма, і скільки ще днів буде провалля – ми намагалися зателефонувати до начальника комунального господарства, проте як з’ясувалося він у відпустці. Далі ми дзвонили у відділ кадрів, до головного енергетика, до начальника відділу (нові номера телефонів давали у всіх інстанціях куди ми дзвонили). Отже, через кілька годин яму засипали, дорогу залатали.

Але, на тій же дорозі, знову з’явилася впадина. Але й її засипали

У липні на вулиці Київській, в декількох метрах від того «нещасливого місця» виникає нове провалля. В управлінні комунального господарства нам повідомили, що в тому районі проходить колектор, який вже давно зносився.

То можливо вже вистачить латати дорогу, і спробувати розібратися з колектором аби не виникали такі глибокі ями, в які може впасти – людина?!

Марина Кузьменко