Вбивство на Житомирщині: на одній із автозупинок знайшли тіло чоловіка

Наприкінці жовтня на одній із автобусних зупинок Житомирщини було знайдено труп невідомого чоловіка з декількома ножовими пораненнями.

Про це міліціонерам повідомили мешканці селища Черняхів.

Під час проведення огляду місця події стало зрозуміло, що вбивство сталося не на зупинці, а потерпілого було залишено на зупинці вже після його смерті, – розповідає начальник відділу Слідчого управління УМВС України в Житомирській області Ярослав Бондарчук. – За фактом убивства людини було порушено кримінальну справу.

Згодом правоохоронці встановили особу потерпілого

Ним виявився 30-річний житель Радомишльського району, який останнім часом жив у Києві. Вже за декілька днів оперативники затримали головного підозрюваного – 40-річний мешканець селища Черняхів, який у скоєному зізнався.

Затриманий розповів, що убитий був його знайомим. У той вечір вони разом поверталися зі столиці на Житомирщину у справах. Їхали на таксі, де, крім них, знаходилися ще знайомі. Компанія була напідпитку.

Дорогою між чоловіками виникає суперечка

– Вони зупиняють автомобіль та подальші відносини з’ясовують на вулиці, – розповідає Репортерові Житомира співробітник СЗГ УМВС України в Житомирській області Ольга Номерчук. – Далі один з чоловіків, витягнувши ніж з кишені, декілька разів ударив ним свого опонента.

Спочатку пораненого вирішили відвести до лікарні. Проте згодом пасажири побачили, що товариш був без свідомості. Отже, бездиханне тіло було вирішено викинути на найближчій автобусній зупинці.

Наразі порушену за фактом умисного вбивства (ст. 115 Кримінального кодексу Укрїни) кримінальну справу перекваліфіковано відносно затриманої особи. Підозрюваний повністю зізнався у скоєному та детально розповів слідству про обставини та причини скоєння ним злочину.

До речі, затриманий вже тричі відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння злочинів, що відносяться до категорії тяжких.