Вихованці Житомирської музичної школи №4 перемогли у ІІІ Всеукраїнському фестивалі «Пісенний край»

З 9 по 11 листопада в Полтаві проходив ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва “Пісенний край” імені М.К. Кондратюка.

Участь у фестивалі взяли солісти та колективи з 15 областей України, які змагались у 5 вiкових групах, в 3 номiнацiях: академiчний спiв; народний спів; естрадний спів. Житомир на конкурсі представляв хор старших класів комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Музична школа №4» під керівництвом Наталії Синиці, концермейстер Наталія Українець, партія ударних Веніамін Романько, який на конкурсі став лауреатом І ступеня в номінації “Вокальне мистецтво” академічний спів.

У всiх номiнацiях присуджувалися звання лауреатiв та дипломантiв. Спеціальними дипломами були нагороджені викладачі, концертмейстери, які показали високий рівень майстерності.

Цього року учасникам конкурсу випала нагода виступити на галаконцерті, що відбувся на сцені Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.В.Гоголя, а найкращі конкурсанти мали можливість виступити в супроводі українського народного оркестру «Мамай» Полтавської обласної філармонії.

На ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі вокально-хорового мистецтва «Пісенний край» імені М.К.Кондратюка вихованці школи стали лауреатами І ступеня в номінації „Вокальне мистецтво” академічний спів.