У Житомирі згадають короля рок-н-роллу Елвіса Преслі

СЦ «Острів розваг» вітає всіх житомирян з Новим 2013 Роком та Різдвяними святами і запрошує у січні на веселі свята.

12 січня о 15.00 фани легендарного короля рок-н-роллу Елвіса Преслі поринуть у дивовижну атмосферу музики, драйву та епатажу тих часів, переглянуть його фільми і кліпи на великому екрані у ресторані.

У неділю 13-го січня з 15.00 розпочнеться святкова програма зустрічі Старого Нового Року. Для дітлахів вже підготована інтерактивна вистава «Лунтік збирає друзів». Для дорослих – спеціальні новорічні пропозиції від «Піратської ресторації».

19 січня весь день “Острів Розваг” присвячує британському біт-рок-гурту – The Beatles. На великому екрані транслюватимуться всі відеоматеріали та кліпи «Ліверпульских Жуків», а шеф-кок «Піратської ресторації» підготує справжнє англійське меню по найдоступнішим цінам! «Ваш пудинг Сер!»

26 січня рівно о 15.00 буде цікаво і великим і малим, оскільки до “Острова Розваг” завітають бердичівські театрали з новою програмою – «Crazy лабораторія». Хімічні сполуки, пробірки, формули та яскраво-кольорові фокуси не залишать дорослих без задоволення, а дітей без цікавості до хімії, адже будь-яка наука – це завжди цікаво!

СЦ «Острів Розваг»
II поверх ТРЦ «ГлобалUA»
(0412) 46 45 03 – адміністрація
ostriv-rozvagh.com.ua або vk.com/ostriv_rozvagh