Рік боротьби, суму й перемог

У мене живуть чотири різні кицьки: біла зовсім, триколірна, темно-сіра, і чорна як ніч.

Всі різного віку, у всіх різні долі й характери. І я так вірив, що нам усім буде таланити весь у Рік Кота… Але ж… Проте ми живі й здорові, а все останнє прикладеться, до всього треба докласти рук, сили й волі і все буде гаразд. Прожили ми й новий 2012 рік – Рік Дракона. Нелегкиим видався він, але був важливим і успішним. Хоча я втратив найріднішу людину – БАТЬКА… Рік боротьби, суму й перемог. Та час невпинно біжіть вперед, відрваними календарними листочками спадає до долу.

Але я знов, як завжди, йду до знайомих лісників і беру в них красуню-сосну. Люблю її за ошатність і надзвичайний запах. Ще з раннього дитинства пам`ятаю його. Наряджаю з сім`єю, прикрашаю вогнями, кладу під красуню цукерки, мандарини. А потім – на кухню. Там творяться справжні дива. Традиційні винігрет, олів`є, шампанське. Ура! Новий рік! Велике й затишне сімейне свято.

…І нарешті бій годинника. Швиденько з дружиною й донькою відкорковуємо шампанське, пишемо записки з бажанням, запалюємо свічку, бажаємо здоров`я рідним, близьким, друзям, знайомим, сусідам.

З Новим роком та Різдвом Христовим, зі Старим Новим роком, з Маланками й Василем вас усіх! З Водохрещем зрештою. Нехай Змія, яка прийде 10 лютого, збереже ваше здоров`я, принесе щастя, затишок і достаток, хай ваша постійна життєва боротьба увінчається тільки перемогою. Хай сніга пухкого насипле довкола, хай світять щедро Сонце і Зорі над вами. Хай будуть добро і злагода у ваших оселях!

А я буду шукати Зміючку. Сподіваюсь, мої кицьки з нею подружать…