У Житомирі мешканці Польової бояться спати у власних квартирах. ВІДЕО

Протікають дахи, а з ними і на стінах квартир виникають цілі потоки брудної води.

Від погодніх умов потерпають мешканці будинку Кибальчича 18, що на Польовій.

Про це повідомляє сайт ЖОДТРК.

Житомиряни, що живуть у цій багатоповерхівці в розпачі – на зіпсовані меблі та ремонт вже махнули рукою, але ситуація стала катастрофічно, небезпечною для їхнього життя.

Станіславу Петровичу Ільченку 86 років. Він мешкає на третьому поверсі п’ятиповерхівки, та вода добралася і до його квартири. Чоловік з дружиною воювали під час Великої Вітчизняної війни. Перемога обом далася великою ціною – інвалідністю першої групи. А до обласної телерадіокомпанії із проханням показати по телевізору їхню біду, пенсіонер звернувся у розпачі. Сподівається, може хто із влади побачить і допоможе вирішити проблему, яка вже рік ігнорується.

Станіслав Ільченко – мешканець будинку

Проблема в тому, що я живу як на пороховій бочці. Тому що вода протікає по електроканалах, біжить з даху, з третього поверху і йде вже до люстри. Я боюся, що може буть коротке замиканіє і пожежа. Це саме страшне.

Мешканка квартири номер 14 Поліна Острікова дитина війни. Пенсіонерка живе сама у однокімнатній квартирі на п’ятому поверсі. Тож вся вода потрапляє одразу до її ослелі. Жінка каже – боїться лягати спати. Дуже шкода нещодавній ремонт, але найбільш страшно, коли декоративні багети чи шпалери вночі падають на голову.

Поліна Острікова – мешканка будинку

Ніхто не звертає уваги, ходили, казали. А вони кажуть – будем крить, вже і літо пройшло. А вони тільки брешуть, а більш нічого нам не кажуть, тільки знущаються.

Мешканці цього під’їзду зі своєю проблемою неодноразово зверталися до комунальників та представників влади. Усі обіцяли допомогти, але толку ніякого нема – каже Станіслав Ільченко.

За коментарями журналісти звернулися до керівника підприємства, яке обслуговує прибудинкову територію п’ятиповерхівки.

Директор ТОВ «КК «КомЕнерго-Житомир»

Юрій Антіпов каже – понад 70 відсотків даху уже замінили. Про існуючу проблему будинку знає і до кінця 13 року решта ремонтних робіт буде виконана. А взимку погодні умови не дозволяють працювати на даху.

Два дні тому Житомирщина з гордістю відсвяткувала 69 ту річницю звільнення від німецької окупації. Ветеранам-визволителям дякували та обіцяли всіляко допомогти. От вони і звертаються із проханням врятувати якість та, власне, їхні життя. Можливо чекати до весни у них часу немає.