УДАР припинить беззаконня у парламенті, – Рустам Раупов

Партія “УДАР” прийшла до Верховної Ради, щоб рішуче добитися змін у країні.

Цього неможливо буде зробити, допоки самі народні депутати не дотримуватимуться законів та Конституції України. Партія «УДАР» зробила вже конкретні кроки щодо виконання передвиборчої програми.

Про це заявив народний депутат України від фракції “УДАР”, голова Житомирської обласної організації Партії Рустам Раупов під час прес-конференції 18 січня.

– Якщо підбивати підсумки роботи нашої фракції у Верховній Раді VII скликання, то можна сказати, що ми одразу долучилися до активної роботи. Нами ініційовано програму дій стосовно припинення свавілля провладної фракції. Вона включає в себе 5 пунктів, в тому числі оскарження результатів голосування прийнятих рішень за допомогою голосування чужими картками та письмову реєстрацію депутатів перед кожним засіданням, – підкреслив Рустам Раупов.

Народні депутати від фракції “УДАР” уже працюють над рядом суспільно-важливих законопроектів, починаючи з припинення порушень і до подачі цілого ряду законопроектів, задекларованих у передвиборчій програмі

Підписи представників фракції стоять під 118 цільовими проектами законів. Це і власні законодавчі ініціативи “УДАРу”, і результати роботи депутатів фракції в комітетах парламенту.

За словами народного депутата, поміж інших законопроектів є і такі, які встановлюють загальний порядок нарахування пенсій для президента, урядовців, народних депутатів і вищих чиновників, скасування численних депутатських пільг – від надання квартири до пожиттєвого утримування, зниження податкового навантаження на українських підприємців. Зокрема, «УДАР» пропонує зменшити вдвічі єдиний соціальний внесок і спростити процедури його сплати.

На зустрічі з журналістами Рустам Раупов розповів і про інші аспекти роботи фракції «УДАРу» в парламенті

Зокрема, народний обранець підкреслив монолітність команди, ідеологічну міцність та одностайність. Перша сесія у парламенті довела безпідставність розмов довкола деяких членів партії і показала чітку і послідовну позицію фракції, яка діє у визначеному опозиційному напрямку.

Нагадаємо, що народний депутат Рустам Раупов, який представляє Житомирщину у Верховній Раді від партії «УДАР» і є керівником Житомирської обласної організації партії, очолив підкомітет з питань друкованих ЗМІ та Інтернету.