Журналісти Житомира на друге засідання свого клубу запросили Дебоя, Шелудченко, Буравкова і Мельничука

Чотирьох очільників Житомира запросили місцеві журналісти на друге засідання журналістського клубу.

Нагадаємо! Перша зустріч відбулася 21 грудня 2012-го року в Паб & лаунж – бар “ФРЕГАТ”.

Як стало відомо Репортеру від організаторів зібрання, друге засідання клубу пройде 24-го січня в нічному клубі “INDIGO”. Щоправда, почнеться зустріч не вночі, а одразу ж після завершення робочого дня – о 18-й годині.

До неформального спілкування запрошено більше 60-ти житомирських журналістів та редакторів. Крім цього свою згоду на участь у заході підтвердили 2 народні депутати – Рустам Раупов та Василь Самойленко а також міський голова Коростеня Володимир Москаленко.

Разом із тим цікавинкою зустрічі стане присутність чотирьох міських голів Житомира, один з яких, Володимир Дебой, нині діючий.

– Запрошення усім мерам Житомира надіслані. Попередня згода отримана, – стверджують в оргкомітеті з підготовки другого засідання журналістського клубу Житомира.

Організатори зібрання – обласне відділення НСЖУ та ЖОГО “МІР” наголошують, що подія сама по собі є унікальною, оскільки ще ніколи в Україні такій кількості регіональних журналістів не вдавалось з власної ініціативи провести неформальну зустріч такого формату.

Водночас журналісти закликають мерів Житомира не боятися зустрічі з пресою й один з одним та обіцяють не перетворювати творче неформальне засідання клубу в театр політичних розбірок.

Вхід за запрошеннями!

Телефон для довідок: 41-89-04