Без втручання «Фронту Змін» дороги на Житомирщині не чистять, – Сухомлин

За усю зиму діти із чотирьох сіл Народицького району тільки кілька разів були у школі. Причина – нерозчищені дороги, якими не може проїхати шкільний автобус.

Прес-служба обласного «Фронту Змін» говорить про те, що реагувати на прохання людей почистити сніг та вивести на дорогу техніку районна влада відреагувала тільки після втручання в справу обласних депутатів від фракції цієї партії.

Голова фракції «Фронту Змін» в облраді Сергій Сухомлин окреслює ситуацію. Каже, тільки після того, як політсила, яку він представляє, починає бити на сполох, влада знаходить техніку і починає працювати.

– Аналогічна ситуація була перед Новим роком, коли через снігопади 70 дітей не ходили до школи, – згадує депутат. Каже, «Фронт Змін» був вимушений вкотре писати листи керівництву області, тому що без втручання опозиціонерів дороги ніхто не чистить.

Загалом, ситуація в північних районах області в зв’язку з погодніми умовами й на думку, опозиції, безгосподарністю влади, напружена.

У селах Базар, Межиліска, Гуто-Мар’ятин та Сухарівка місцеві жителі, за інформацією прес-служби «Фронту Змін» бачили техніку для прибирання снігу тільки кілька разів за зиму.

Водії шкільних автобусів нібито відмовляються возити дітей нечищеними дорогами до школи через небезпеку. З цієї причини 70 дітей не потрапили на новорічну ялинку до школи через снігові замети.

А ще в обласному «Фронті Змін» повідомляють, що рейсові автобуси на кордоні Малинського й Народицького району висаджують людей. І дадають: понад 20 кілометрів до своїх сіл по нерозчищеним дорогам через недбалість вдали люди вимушені йти пішки.