Володимир Дебой разом з житомирянами відбудовуватиме рідне місто

Виконавчий комітет міської ради погодив Програму соціального-економічного розвитку міста Житомира на 2013 рік.

Також влада Житомира погодила Програми благоустрою міста та розвитку житлового господарства міської ради на 2013-2015 роки.

Про це інформує прес-служба міської ради Житомира.

Фактично Програма є планом дій на 2013 рік та фінансуватиметься із міського, державного, обласного бюджетів, міжнародної допомоги, коштів донорських організацій, власних коштів підприємств та ін. ресурсів.

Міський голова Володимир Дебой закликає житомирян докладати власні зусилля для відбудови рідного міста, адже ми в ньому живемо.

Старший по будинку має активізувати мешканців до процесу вирішення проблем будинку та прибудинкової території.

Разом, із допомогою міськради Житомира, жителі багатоповерхівок можуть навести лад в себе в дворі – спорудити дитячий майданчик, впровадити роздільний збір сміття, слідкувати за дотриманням порядку на своїй території, як роблять добрі господарі. Для цього сусідам треба об’єднуватись у межах будинку довкола бажання поліпшувати якість свого життя й бути активнішими.

Цьогоріч в Житомирі також ремонтуватимуть житлові будинки.

Вітатиметься механізм співфінансування із міського бюджету та коштів громади.

За прикладом минулого року ця форма виявилась найбільш дієвою та ефективною – мешканці, які вклали частку своїх грошей у власний будинок, більш прискіпливо контролювали використання коштів, якість та обсяги виконаних робіт.