Надійка Гербіш розповість житомирянам «Теплі історії до кави»

21 лютого до Всесвітнього дня рідних мов у Житомир завітає українська письменниця Надійка Гербіш з презентацією двох книг: «Теплі історії до кави» та «Теплі історії до шоколаду».

На спілкування із автором, житомирян запрошують о 12. 30 до Житомирського державного університету, о 14.15 до коледжу культури та мистецтва, о 16.00 до львівської майстерні шоколаду і о 20.00 до Кавоманії.

«Скільки себе пам’ятаю любила слухати історії. «Розкажи мені історію!» – зараз думається, що це була фраза, якої чи не найбільше боялися мої рідні. Вони добре знали, що за нею прозвучить інша: «Ще якусь розкажи, ну будь ласка!».

Такими словами починається книга Надійки Гербіш «Теплі історії до шоколаду».

В цьому збірнику містяться добрі, теплі, шоколадні, цілющі слова. Історії про різних людей, життя, любов, слова, дружбу, пошуки, усміх, подорожі, домашню випічку, міста, кутові будинки, про велосипеди, кіно й картини, про музику, лікарні, студентів, книжки, про неосвітлені вулиці й старі листи, маленькі дрібниці й великі зміни.

Друга її книга – «Теплі історії до кави» минулого року перемогла у конкурсі European Christian Book of the Year, який відбувся в Будапешті .

На конкурсі мали за мету відкрити авторів Східної та Центральної Європи для перекладу їхніх творів. Тож, книгу “Теплі історії до кави” перекладуть декількома мовами.

У четвер буде можливість придбати ці книжки, вартість яких не перевищує 40 грн.