Нардеп від Житомира Рустам Раупов оцінив діяльність Януковича

«Три роки «покращення» Президента Януковича і партії Регіонів. Куди рухається Україна?».

Такою була тема прес-конференції за участю народного депутата від партії “УДАР” Рустама Раупова, який очолює Житомирську обласну організацію цієї політсили.

За словами нардепа сьогоднішня ситуація в Україні довела, що нинішня влада неспроможна працювати за правилами і для людей.

За час правління Януковича розгул корупції та неправомірних дій перейшов всі межі дозволеного. Бездарна економічна політика нещадно б’є по кишенях простих українців.

«Нас запевняють, що в Україні дефляція. Але навіть офіційні дані свідчать, що за 2012 рік в усіх основних групах товарів відбулося підвищення цін, тарифи на газ для населення ростуть, пенсії та зарплати не забезпечують найнеобхідніші потреби українців. Але пільги для олігархів продовжують діяти. Відтак, зрозуміло, чиї інтереси захищає ця влада», – підкреслив Рустам Раупов.

Як наголошують у фракції «УДАР» всі оголошені реформи команди Януковича провалені.

Наприклад, медична реформа нинішньої влади призвела до скорочення лікарень, дефіцит пенсійного фонду зріс майже утричі, адміністративна реформа не змінила витрати на органи влади, а для Адміністрації президента та силових відомств навіть зросли, економіка не працює – ВВП країни з року в рік постійно падає, замість доступного житла українці отримали щорічне зменшення фінансування відповідних державних програм, і цей список не є повним.

«Ми прийшли в парламент, щоб зламати цю систему», – зауважив Рустам Раупов, – «І ми її зламаємо. Майже трьохтижневим блокуванням парламенту ми довели владі, що готові на рішучі дії аби добитися, щоб народні обранці чесно ухвалювали рішення, які потрібні країні».

Нагадаємо, що на днях Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко презентував представникам європейської бізнес-асоціації своє бачення програми економічного розвитку України на середньострокову перспективу.

Вона розроблена на основі програми партії «УДАР» та складається з конкретних кроків для перетворень, які повинні забезпечити європейські стандарти якості та безпеки життя українців.