Провідні житомирські моделі про індустрію моди й краси: «Якщо дівчинці щось не подобається, її одразу відправляють додому». ВІДЕО

“В Китаї до моделі ставляться, як до робота. В Японії, навпаки, з тобою панькаються, як з маленькою дитиною. В Європі ж поводяться, як з дорослою людиною – якщо дівчина обрала цей шлях, повинна сама знаходити собі роботу.”

Так охарактеризували ставлення до моделей в різних країнах світу Ірина Шатковська, Діана Ярош, Ірина Мінчук – провідні моделі агентства «Nonik Models».

Про свій шлях в індустрії моди й краси дівчата розповіли Репортеру Житомира під час звітного концерту танцювальної майстерні «TourdeForсe» та модельної агенції «NonikModels».

Перший звітний концерт моделей й танцівників відбувся 9-го лютого в обласній філармонії.

Глядачі побачили індійський танець, дефіле моделей у вбрані 20-х років минулого століття. Далі були виступи танцівників майстерні в різних стилях: hip-hopheels, hip-hop, contemporary та jazz-funk.

Але родзинкою вечора став вихід найвідоміших моделей «NonikModels», які є випускницями цієї модельної агенції. Це Ірина Шатковська, Діана Ярош, Ірина Мінчук, Христина Зеленко, Валентина Авдєєва. Дівчата відомі не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Спеціально для Репортера дівчата погодилися на інтерв’ю.

ВІДЕО Репортер Житомира: