ТМ «РУДЬ » рекомендує щоденно вживати корисну кисломолочну закваску. ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОДУКТУ (Р)

Корисний харчовий продукт пропонують фахівці ТМ «РУДЬ».

Його назва – напій кисломолочний “Закваска 3.2%” від ТМ «Рудь»

У чому ж полягає корисність вживання кисломолочних продуктів і чим може переконати споживача новий продукт від ТМ «Рудь»?

Про це Репортер Житомира дізнавався в розробників фірмової кисломолочної закваски.

Відомо, що молоко й молочні продукти, завдяки своїм високим поживним і смаковим властивостям, є популярними і улюбленими серед споживачів в Україні й світі.

Але відмінні смакові якості – не єдина перевага молока.

Сучасний технічний прогрес, звільнивши людину від фізичних навантажень, «подарував» людству гіподинамію, хворобу, яка спричиняє зниження рухової активності.

Люди, які мало рухаються, з часом отримують такі неприємні стани як порушення обміну речовин, розлад діяльності серцево-судинної системи. В свою чергу, це призводить до розвитку цілого ряду захворювань – діабету, ожиріння тощо.

Усвідомлення кожною людиною необхідності здорового способу життя нині вже стало вимогою часу.

Окрім щоденних оздоровчих фізичних навантажень, потрібно ретельно контролювати раціон. Дієтологи рекомендують поступово відмовлятись від «важкої» їжі та переходити на низькокалорійні молочні продукти. Вони зберігають струнку фігуру та здоров’я в цілому.

Звісно, кисломолочні продукти мають бути якісними.

Саме тому житомирянам, які вживають кисломолочні вироби, ми можемо порекомендувати продукт від ТМ «Рудь» – “Закваска 3.2%”.

Закваска має ніжний смак. Протипоказання для вживання відсутні.

Високий вміст біологічно активних молочнокислих мікроорганізмів, сприяє нормалізації кишкової мікрофлори, усуненню бактеріозу, покращенню апетиту, зменшенню негативної дії антибіотиків, зниженню рівня холестирина в крові, зміцненню імунної системи та підвищенню загального тонусу організму.

Закваска від ТМ «Рудь» ідеальна в якості сніданку, легкої вечері. Спробуйте й оцініть її смакові й поживні властивості.

Смакуйте з користю! Смачного 🙂