У Житомирі проходить другий етап дитячого Гран-Прі з шахів «Офіцери королівської гри»

23 лютого у приміщенні 25-го гарнізонного Будинку офіцерів м. Житомира стартував другий етап дитячого Гран-Прі-2013 Житомирської області з шахів «Офіцери королівської гри», приурочений до Дня захисника Вітчизни.

Про це інформує прес-служба ЖОДА.

Змагання організовані обласним центром фізичного здоров’я населення «Сорт для всіх» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у рамках спортивно-мистецьких заходів серед широких верств населення «Рух, енергія, здоров’я та краса».

Участь у другому етапі брало близько 90-та дітей віком від 8 до 15 років зі всієї області, а передусім – із Житомирського, Коростенського, Бердичівського, Малинського та Коростишівського районів. За результатами турніру кращі 10 шахістів кожної вікової групи набирали залікові очки дитячого Гран-Прі-2013. Крім того, переможці змагань були нагороджені кубками, дипломами та медалями обласним центром фізичного здоров’я населення «Сорт для всіх».

Адміністратор дитячого гран-прі Житомирської області з шахів Андрій Штукун, розповідаючи по захід, також про анонсував два конкурси, що відбуватимуться протягом 23 та 24 лютого: «23 лютого після 4 туру пройде «Конкурс шахових комбінацій», де діти зможуть продемонструвати своє вміння вирішувати завдання. І 24 лютого, перед закриттям турніру, буде проведено конкурс «Поле шахових чудес», під час якого учасник розгадуватимуть загадане слово з історії шахів».