Сергій Форест про зірвану сесію міськради Житомира: “Молодого воїна кинули на абордаж”

Остання сесія міської ради яскраво показала житомирянам бездіяльність і безпорадність депутатського корпусу.

Так вважає Сергій Форест, громадський діяч, голова ЖОГО “МІР”.

За його словами, кращі з кращих представників громади ніяк не можуть дійти згоди у вирішенні питань «діліжа» владних крісел.

– Дійсно, навіщо вирішувати важливі питання людей, краще піаритись, лобіювати свої інтереси, вести закулісну гру, обвинувачуючи опонентів в бездіяльності та самим пробувати дорватись до корита, – зауважує він.

Водночас він каже, що вже всім набридла постійна гризня в середовищі житомирських фінансово-політичних груп, бо про людей наші обранці згадують в саму останню чергу, перед виборами.

– Мене не здивувало що на абордаж зі своїми «ініціативами» було кинуто «молодого воїна», який вчинив чергове непорозуміння, заявивши про недієздатність виконкому і почав вимагати відправити його у відставку а також і заступників міського голови, – говорить громадський діяч.

Нагадаємо, ця спроба провалилася, після чого її ініціатор Олег Горай наступного дня розмістив на своїй сторінці в Фейсбук проект рішення щодо дострокового припинення повноважень міського голови Володимира Дебоя, який він нібито планує внести в порядок денний наступної сесії ради.

– Місцевому вождю потрібно було проявити більше волі, харизми, “постукати туфлею по трибуні”, щоб навести лад. Але зробити це було непросто, оскільки ситуація для міського голови була складною, – вважає Форест.

Громадський діяч сподівається, що наступна сесія Житомирської міської ради буде позбавлена боротьби, яка не має нічого спільного з відстоюванням інтересів громади.