УДАР взяв участь в конференції по бізнес-моделюванню в Житомирі

29 квітня у Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти пройшла VII обласна звітна юнацька конференція з бізнес-планування.

Про це інформує прес-служба Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка».

Захід став продовженням проекту, який взимку започатковало молодіжне крило Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» під керівництвом Світлани Пахольчук.

«На початку цього року ми провели двохмісячний конкурс інноваційних бізнес-проектів в межах Житомирської області. За результатами конкурсу виявилось, що інноваційна тематика захоплює нашу молодь та за своєю специфікою дійсно вбачає допомогу в її реалізації», – каже Світлана Пахольчук.

Участь в конференції взяли 12 команд, членами яких стали школярі старших класів загальноосвітніх шкіл області.

Кожна команда представила свої розробки та бізнес-плани для подальшого втілення в життя.

Голова виконкому обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка», представник палати інвесторів Ярослав Лагута зазначає, що всі команди представили цікаві та різноманітні роботи у сферах медицини, екології, дизайну, енергетиці, здоров’я, культури, освіти, відпочинку та спорту. Більшість проектів мали європейський підхід та сучасний розвиток ідей.

«Ми були приємно вражені, що наша молодь зацікавлена в подальшому активному розвитку регіону в різних галузях. Майже всі проекти мають право на існування, але за умовами конкурсу необхідно зробити вибір найоригінальнішої та перспективнішої ідеї», – підкреслив Ярослав Лагута.

Головними критеріями оцінки стали ідея проекту та якість її презентації.

Грошовими сертифікатами нагородили три команди: команда «Еліксир» з темою проекту «Пийте живу воду», команда «Пулинські сувеніри» з метою збереження національних традицій та команда «КОК» метою якого є висадка очерету, для його подальшого використання в промисловості, фармацевтиці та паливно-енергетичному комплексі.

«Також ми обрали ще дві команди, які в подальшому мають співпрацювати з молодіжним крилом нашої партії за принципом пропаганди здорового способу життя та донесення патріотизму до підростаючого покоління», – наголосив Ярослав Лагута.