Фестиваль «В країні – родині» пройшов у Житомирі

Відкритий молодіжний фестиваль «В країні – родині» пройшов в Житомирі.

Свято організували й провели в рамках святкування Міжнародного дня сім’ї.

Захід традиційний – його проводять в Житомирі 5 років поспіль.

Справу підтримують Житомирська міська рада, Житомирська ОДА, ГО «Клуб громадської опіки», ЖОГО «МІР».

Фестиваль незвичайний, в ньому беруть участь як учні загальноосвітніх шкіл міста так й кращі творчі колективи дітей з особливими потребами.

Мета фестивалю – допомогти реалізуватись всім обдарованим дітям, щоб кожна дитина відчула себе щасливою в країні дитинства.

Це не просто діти з особливими потребами – це невтомні в самовдосконаленні діти із незламним духом, волею та великим серцем, які готові віддати частинку добра і любові.

Координатор фестивалю, представник оргкомітету фестивалю Олег Поліщук каже, що захід проводиться для того, щоб діти могли показати свої таланти.

– Наша мета – заохотити їх розвивати свої здібності й таланти, вдосконалюватися як особистостям, – каже він.

– Ми впевненні що кожна дитина має талант, треба допомогти дітям цей талант розкрити. Організація “МІР” сприяє й допомагає організаторам в проведенні благодійний заходів в Житомирі, – зазначає заступник громадської організації “МІР” Тетяна Нікітіч.

Участь у концертній програмі взяли учні Житомирського вищого професійного училища-інтернату, Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 2, Будинку культури обласної організацій «УТОГ», Житомирської спеціальної школи-інтернату № 1, Березівської спеціальної школи-інтернату, Житомирської спеціальної школи-інтернату.

Кожному учаснику фестивалю вручили призи від управління сімї та молоді ЖОДА.

Художні колективи отримали подарунки від управління сімї та молоді Житомирської міської ради.

Солодощі дітям забезпечила ЖОГО “МІР”.