Багатодітна родина Сорочинських з Житомира ділиться враженнями від домашнього Інтернету

Два тижні тому житомирська багатодітна родина Сорочинських, яка виховує сімох дітей обрала послугу «Домашній Інтернет» від «Київстар».

Серед основних аргументів вибору – безпека послуги. Підключення відбулось напередодні Міжнародного Дня захисту дітей.

Сорочинські підсумовують враження.

«В мене семеро дітей. Я фізично не маю можливості контролювати кожного. Тому найзручніший шлях захистити дітей в Інтернеті — довірити це послузі «Батьківський контроль», яку нам порадили та підключили спеціалісти «Київстар», – каже Софія Сигізмундівна Сорочинська, матір-героїня, яка до 42-х років встигла народити сімох прекрасних діток – Сабіну, Терезу, Марту, Олю, Агату, Вероніку та сина Яна.

Каже, під час літніх канікул діти більше сидять в Інтернеті – спілкуються з друзями, дивляться фільми.

«Ось вже два тижні «Домашнім Інтернетом «Київстар» користується уся наша родина, навіть найменші діти. Правда, найменшим ми дозволяємо проводити за комп’ютером не більше 15 хвилин! Ми переконались, що зробили правильний вибір» – підсумовує мати.

Наталія Дадівєріна, яка працює менеджером зі зв’язків з громадськістю Київської філії «Київстар» каже, що «Київстар» прагне зробити Інтернет якісним і безпечним.

“Ми заохочуємо батьків поговорити зі своїми дітьми про безпечне поводження в мережі та встановлювати сервіс для захисту від онлайн-загроз. На даний час у Житомирі 80 % абонентів Домашнього Інтернету – це абоненти компанії «Київстар» і для нас дуже важливо, щоб усі вони отримували якісну та безпечну послугу”, – каже PR-менеджер Київстару.

Дадівєріна наголошує, що це соціальна відповідальність за свій продукт та послугу з боку компанії.

«Батьківський контроль» — безкоштовний соціальний сервіс, який захищає дітей від онлайн-загроз.

Кожен клієнт «Домашній Інтернет» від «Київстар» може підключити його безкоштовно.

Сервіс дозволяє встановити фільтри для перегляду сайтів: тільки з «білого списку», сайтів для дітей, сайтів для всіх (крім сайтів для дорослих), на спілкування в Мережі.

Також сервіс включає попередження про контент для дорослих. «Батьківський контроль» є частиною програми «Центр сімейної безпеки «Київстар», розробленої телеком-оператором у співпраці з «Майкрософт».

Родина Сорочинських у Житомирі. Семеро дітей. 18-річний син й 6 доньок. Батьку – 47, матері – 42