Геннадій Зубко вже позиціонує себе як Житомирянин

Громадський рух «Наш дім Житомир» провів прес-конференцію з приводу будівництва супермаркету АТБ на розі вулиць Київської та Театральної.

Захід відбувся 3 червня в прес-клубі за адресою: вул. Корольова, 12.

Про це інформує прес-служба ГР «Наш дім Житомир».

Повідомляється, що в прес-конференції взяли участь народний депутат України Геннадій Зубко, мешканці Житомира Ігор Ульянов, Віра Ульянова, Зінаїда Островська та Анатолій Белітський, чиє житло знаходиться поруч та безпосередньо на території, яка має забудовуватися, представники творчої інтелігенції Житомира – викладачі Житомирського державного університету Ірина Василюк та Руслана Хмелінська, а також журналісти.

Під час прес-конференції були підняті питання звернень громадян у зв’язку з порушенням їх прав на володіння земельними ділянками та звернення інтелігенції міста Житомира з приводу будівництва супермаркету АТБ в історичному центрі міста та порушення архітектурного обличчя Житомира.

Після звернень житомирян Геннадій Зубко звернувся до обласної прокуратури та міського голови, щоб отримати підтвердження законності даної ситуації.

Нагадаємо, Геннадій Зубко здобув величезний кредит довіри в Житомирі на минулих парламентських виборах, будучи вихідцем з “Фронту Змін”.

Значна підтримка громади – це велика відповідальність, адже в разі невиправдання покладених надій, накручених обіцянками, часто завідомо нездісненними, переможця чекає “шлях Ющенка”.