Проекти команди «Enactus» ЖДУ імені Івана Франка здобули загальнодержавну славу

В готелі «Прем’єр Палац» відбулись щорічні Національні змагання серед команд міжнародної студентської організації Enactus.

Enactus діє в 39 країнах світу.

В змаганні вперше взяла участь команда «Enactus» ЖДУ імені Івана Франка.

За результатами змагань франківці здобули 2 місце в спеціальному конкурсі від страхової компанії «PZU».

Про це інформує прес-центр університету.

Команду «Enactus» ЖДУ імені Івана Франка восени минулого року створили студенти спеціальностей «Менеджмент» та «Маркетинг».

Протягом сезону франківці реалізували масштабний проект з відновлення функціонування притулку «Євгенія» для потерпілих від домашнього насильства на основі застосування підприємницького підходу.

Команда відродила соціальне підприємство, запропонувала новий вид продукції – екосумки та створила канали збуту.

Варто особливої уваги те, що в ході проекту команда «Enactus» ЖДУ імені Івана Франка встановила Національний рекорд України – «Найбільша екосумка».

Житомиряни взяли участь у спеціальних конкурсах від компаній «Метінвест», «Філіп Морріс Україна» та страхової компанії «PZU».

За результатами змагань команда «Enactus» здобула 2 місце у спеціальному конкурсі від страхової компанії «PZU».

«Підсумки щорічних Національних змагань Enactus Україна засвідчують, що юні франківці не лише з першого разу виборюють срібло, а й легко встановлюють нові рекорди України», – радіє ректор ВУЗу Петро Саух.

В щорічних Національних змаганнях серед команд міжнародної студентської організації Enactus брали участь 15 студентських команд.

Київ, Львів, Хмельницький, Вінниця, Одеса, Харків, Донецьк, Житомир.

Вони представили результати своїх проектів перед членами журі, що складалось з понад 80 представників провідних міжнародних та українських компаній.

Проекти були спрямовані на розширення можливостей людей та досягнення довгострокового результату, враховуючи економічний, екологічний та соціальний аспект.