“Євроголд” святкує 10 років. ФОТО

«Ви працюєте, як дружній колектив, і випускаєте продукцію, що користується попитом не лише у Житомирі. У вас соціально відповідальне підприємство. За 10 років близько 4 мільйонів гривень спрямовано на благодійну діяльність. Компанія є сумлінним платником податків і своєю продукцією славить місто Житомир у всьому світі. Як міський голова, я це ціную і щиро вам дякую за це».

Такими словами міський голова Житомира Володимир Дебой привітав колектив й засновників підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД», яке святкує 10-річний ювілей.

З нагоди круглої дати на території заводу встановили сцену й влаштували концерт. Але спочатку були традиційні слова вдячності, адресовані усім, хто долучився до результату.

На урочистості приїхали засновники підприємства – родина Гроліч.

Підприємство «Євроголд Індестріз ЛТД» за 10 років діяльності виготовило 22 мільйони одиниць продукції та реалізувало її в 46 країнах світу. Це – 11 мільйонів прасувальних дошок, 6 мільйонів сушилок, 4 мільйони драбин.

Прасувальними дошками всю Європу забезпечує підприємство, яке розташоване в Житомирі.

Під час урочистостей засновнику підприємства Еріху Гролічу відкрили погруддя. Родина згадала його як добру людину, яка замість того, щоб сумніватися й боятися, вірила в реалізацію здавалося б нездійсненних мрій й сміливо втілювала їх в життя.

Засвідчити свою шану й повагу до підприємства, його колективу й засновників прибули губернатор, спікер, мер – Сергій Рижук, Йосип Запаловський, Володимир Дебой.

1. «Євроголд Індестріз ЛТД» є сумлінним платником податків.

2. Зарплата на підприємстві вища за середній показник по Україні.

3. Компанія активно займається благодійністю, надаючи допомогу навчальним та виховним закладам міста, медичним установам, долучаючись до організації загальномасових заходів.

ФОТО Репортер Житомира: