Житомирський коледж культури та мистецтв імені Огієнка в філармонії відзначив випускний

З цієї нагоди в обласній філармонії відбулися урочистості.

Випускників привітали та вручили дипломи про здобуття освіти з відзнакою голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський, заступник Міністра культури України Віктор Балюрко.

З побажаннями та напутнім словом виступив перед випускниками директор закладу Микола Покропивний.

Йосип Запаловський сказав, що Житомирщина по праву може пишатися, що має такий навчальний заклад, який носить ім’я нашого шанованого земляка Івана Огієнка, і зі стін якого виходять творчі, цілеспрямовані фахівці, готові дарувати людям радість, світло та натхнення.

Віктор Балюрко відзначив, що порівнюючи Житомирський коледж культури та мистецтв з іншими подібними в Україні, можна з гордістю сказати, що саме цей заклад – один із найкращих.

Без сумніву, цей день став ключовим моментом у житті більшості присутніх у залі.

…Для батьків, які починають усвідомлювати, що їхні діти виросли і саме сьогодні стоять біля порогу, за яким розпочинається доросле життя; для викладачів, які разом з батьками вели своїх студентів до цього дня; для студентів, перед якими після складання іспитів відкриваються незвідані шляхи.

Тепер у випускників розпочинається новий етап у житті, сповнений прагнення реалізувати власні можливості, надії та сподівання. Тож нехай юнацький запал і ентузіазм, упевненість у своїх силах будуть надійною запорукою правильно обраного професійного шляху.