Луценко в Житомирі розповів про свою мрію

Екс-міністр внутрішніх справ, опозиціонер, польовий командир Майдану Юрій Луценко мріє стати депутатом Європарламенту від України.

Про це він сьогодні сказав у Житомирі під час круглого столу.

За його словами, команда “Третьої Української Республіки” планує допомогти опозиції перемогти Януковича на президентських виборах 2015-го року.

Сам Луценко складати конкуренцію опозиційним лідерам не збирається. Каже, у тому числі й законодавство забороняє займати після звільнення з в’язниці посади.

Щодо того, хто ж стане цим кандидатом, який має здолати Януковича, опозиція ще не визначилась. Хто з трійки Кличко-Яценюк-Тягнибок є найбільш бажаним і консолідуючим і уосолюючим очікування українців – невідомо.

Замість того під час круглого столу говорилося про те, що виборці не вірять ні владі, ні опозиції, яка бажає повернути владу, а до цього не досить гарно себе в ній зарекомендувала.

Луценко і Ко наголошували, що зробили висновки, що помилки зробили їх мудрішими.

Тобто, закликаючи до консолідації й спільних дій, польові командири Майдану, які є кістяком “Третьої Української республіки” закликають знову їм повірити й сподіваються на реабілітацію в очах розчарованих виборців через ефективні спільні дії на благо України.

Луценко навіть попросив пробачення у всіх, хто в ньому розчарувався за те, що не виправдав сподівання.

За час проведений в тюрмі Луценко багато читав. Тепер сипле цитатами Конфуція й інших мислителів.