Попри тиск, “УДАР” монолітний, – нардеп Раупов

“Попри значний тиск на наших депутатів, ми залишаємось однією монолітною командою”.

Про це народний депутат заявив в ефірі Житомирського обласного телеканалу у передачі «Звітуємо. Дискутуємо. Плануємо» 17 липня, інформує прес-служба Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка».

Рустам Раупов окреслив основні робочі питання та діяльність фракції «УДАР» у парламенті під час другої сесії Верховної Ради.

«Друга сесія пройшла під знаком сильної політичної напруги, але наша фракція ще раз довела монолітність нашої команди, непорушність задекларованих принципів та виконання програми партії.

Нашим головним здобутком у парламенті є забезпечення персонального голосування кожного із депутатів. Це принцип європейської роботи народних обранців: без порушень регламенту та Конституції», – наголосив народний депутат.

Рустам Раупов зазначив, що першочерговим завданням на наступну сесію є ухвалення пакету антикорупційних, соціальних законів, які відповідатимуть саме інтересам людей.

Не оминув народний депутат і жахливі події у Врадіївці, за якими спостерігає вся Україна.

«Те, що відбулося у Врадіївці – це ганебне явище для України. Декілька депутатів від нашої фракції одразу виїхали на місце подій аби безпосередньо почати відслідковувати стан розслідування та забезпечити захист протестуючих та постраждалих від міліцейського свавілля.

На жаль, це приклад того, що відбувається зараз в Україні майже в кожному регіоні. Ми не можемо залишатися осторонь. Наша мета – аби законність перш за все панувала у країні».

Під час ефіру було обговорено питання діяльності Рустама Раупова, як заступника голови постійної делегації ВР України у парламентський асамблеї ГУАМ.

За словами народного депутата він взяв участь у Міжнародній конференції Парламентської Асамблеї (ПА) ГУАМ та Балтійської Асамблеї в Грузії на яку безпосередньо були запрошені представники держав-партнерів.

? Рустам Раупов в Батумі представляв інтереси України

На конференції обговорювались питання співробітництва, європейської та євроатлантичної інтеграції, боротьби з організованою злочинністю, співробітництва в енергетичній сфері, інвестицій в регіональний розвиток.

«Для України є вкрай важливою ця зустріч та подальша співпраця між державами парламентської асамблеї ГУАМ та її партнерів.

Всі питання, які виносились на конференції потребують негайного вирішення та впровадження у внутрішній життєвий цикл цих країн. Особливо для України це є наступний крок, який прискорить вихід з кризового стану», – зазначив Рустам Раупов.

Окремо Рустам Раупов як керівник Житомирської обласної організації партії наголосив на активній політичній та громадській роботі місцевих осередків та молодіжного крила партії.