“Київстар” у Києві презентував житомирянам інноваційну послугу «Мобільні гроші»

Зручно. Вам потрібен лише мобільний телефон

Без абонплати.

Швидко. Не потрібно нікуди йти.

Такими є переваги запровадженої компанією «Київстар» послуги «Мобільні гроші».

Тобто, тепер ви можете оплатити рахунок за комунальні послуги, Інтернет, супутникове телебачення, поповнити будь-яку банківську картку, сплатити злощасний штраф ДАІ прямо в дома на дивані, або, наприклад, в лісі, збираючи чорницю.

Не треба вже їхати в райцентр, або шукати у вашому місті найближче відділення банку, або навіть ті самі банкомати, які приймають платежі. Не треба навіть використовувати банківську картку з її складним для запам’ятовування й використовування номером.

Все що вам треба – це знати номер мобільного телефона абонента, якому ви хочете «перекинути» гроші. Без жодних серій і кодів паспортів, ідентифікаційних номерів, іншої персональної інформації, яка дуже рідко буває «під рукою».

Якщо ж треба здійснити платіж – наприклад, за комуналку, або Інтернет – достатньо вказати реквізити платежу та свій номер телефону. Далі приходить СМС-ка, код з якої треба ввести – це для підтвердження наміру здійснити платіж, і все – гроші переведено.

Все здійснюється через сайт money.kyivstar.ua.

Заходите на цей сайт зі свого мобільного телефону, або зі стаціонарного компа й здійснюєте безготівковий платіж.

Гроші, які використовує для трансакцій клієнт – це його мобільний рахунок на телефоні. Тобто, якщо треба негайно погасити кредит, бо штраф прийде, а до найближчого банкомату 50 кілометрів – поповнюєте свій мобільний рахунок на «Київстарі» на відповідну суму («поповняшки» є в кожному, навіть найзабитішому селі), заходите на сайт money.kyivstar.ua й гасите вчасно свій кредит без жодних банківських карток.

Для цього, звісно, треба мати сучасний мобільний телефон з Інтернетом.

Для тих, хто не зраджує старим апаратам, які мають 2 функції – голос, СМС і інколи – «ліхтарик», «Київстар» надасть можливість здійснювати грошові платежі через СМС. Так само обіцяють забезпечити потреби власників «андроїдів».

Послуга «Мобільні гроші» не вимагає реєстрації користувача, інших обтяжливих дій. Ідентифікатором є мобільний номер абонента зв’язку і все.

Послуга не тарифікується, тобто вона безкоштовна. «Київстар» на ній не заробляє.

Стягується лише комісія, але вона незначна й залежить від виду послуги. В їх більшості комісія взагалі не стягується, а там де стягується – зменшується в залежності від збільшення суми платежу.

Перекази здійснюються миттєво – гроші в повітрі не зависають.

За перший місяць роботи послугою «Мобільні гроші» вже скористались декілька тисяч абонентів «Київстару», які здійснили більше 20 тисяч трансакцій.

Забезпечення цих безготівкових мобільних платежів здійснює партнер «Київстару» компанія «Контрактовий дім».

Про це сьогодні в Києві журналістам з Житомира, Чернігова й Черкас детально розповіли начальник відділу з управління та розвитку послуг мобільної комерції Леся Запорожець, директор з розвитку ТОВ ФК «Контрактовий дім» Олексій Свирид, менеджер зі зв’язків з громадськістю київської філії «Київстар» Наталія Дадівєріна.

ФОТО Репортер Житомира:

Менеджер зі зв’язків з громадськістю київської філії «Київстар» Наталія Дадівєріна

Начальник відділу з управління та розвитку послуг мобільної комерції Леся Запорожець