В Житомирі пройшов молодіжний квест. Фото

За сприяння Житомирського Молодіжного крила та міської організації партії «УДАР» в Житомирському гідропарку пройшов квест для молоді.

Участь у змаганнях на кмітливість, винахідливість, ерудованість та витривалість взяло 5 команд по 5 учасників у кожній.

Наймолодша команда «Найкращі» змагалися поза конкурсом, адже випробувати себе взялися діти 7-12 років. Інші учасники були значно дорослішими.

Власне квест полягав у проходженні кожною командою власного маршруту, на якому нараховувалось 15 завдань. Кожна команда мала виконати всі завдання. Перемогу отримує та команда, у якої у сумі виявиться найменший затрачений час на проходження завдань.

«Я, мабуть, зі школи так не бігала. Впевнена, що ми всі отримали масу задоволення, і навіть дощ наприкінці квесту не завадив нам від душі повеселитися. Ми дуже вдячні хлопцям і дівчатам, які готували завдання.

Думаю, ми не ще раз повторимо цей захід, адже ідеологія нашої партії спрямована на розвиток молоді та пропагування здорового способу життя», – поділилася враженнями Світлана Пахольчук, координатор Молодіжного крила та учасниця квесту.

Кажуть, перемога не головне, головне – участь. Проте, цифри річ уперта і кожна команда мала свій час проходження маршруту.

Найкраще впоралася із завданнями команда «Ударні ветерани», у яких зайняло 53 хвилини і 3 секунди, друге місце посіла команда «Реальні ребята» з результатом у 56 хвили 21 секунду, третє – за командою «Еріка Картмана» з результатом 58 хвилин, 54 секунди та четверте місце посіла команда «Кактуси» пройшовши свій маршрут за 59 хвилин 45 секунд.