Боксери з Житомирщини взяли “срібло” та “бронзу” на Міжнародному турнірі

За підсумками Міжнародного турніру та відкритого чемпіонату України з боксу серед чоловіків, участь у якому взяли кращі спортсмени України, Казахстану, Узбекистану, Туреччини та Росії, що днями пройшов у Сімферополі «срібло» у ваговій категорії 64 кг здобув бердичівлянин, Майстер спорту міжнародного класу з боксу Володимир Матвійчук.

Про це Репортер Житомира повідомили в департаменті сім’ї, молоді та спорту обласної адміністрації.

Володимир – досвідчений боксер, один з найбільш титулованих спортсменів нашої області.

Окрім цього, «бронзу» виборов 18-річний Дмитро Ніколаєнко з м. Коростишева, який був, до речі, наймолодшим учасником у категорії 81 кг.

Саме у цій ваговій категорії була найбільша конкуренція – 20 спортсменів і Дмитро на шляху до нагороди провів 4 поєдинки з суперниками, які мають набагато більший досвід у міжнародних стартах.

Дмитро Ніколаєнко представляє спортивне товариство «Спартак», займається під керівництвом Заслуженого тренера України Сергія Степанчука і у червні 2013 року на турнірі на призи братів Кличків в Бердичеві виконав норматив Майстра спорту України.

Житомирщину в Сімферополі представляли 4 спортсмени, вихованці Коростишівських та Бердичівських відділень боксу, обласної школи вищої спортивної майстерності.