Олексій Буковський: «Найщиріщі слова подяки вчителям»

«З нагоди Дня вчителя дозвольте від чистого серця привітати Вас, шановні вчителі, викладачі, вихователі з професійним святом. Ви супроводжуєте нас усе життя. Ви ділитеся своїми знаннями та досвідом зі своїми учнями, плекаєте справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з нами на все життя.

Зичимо Вам успіхів у подальших професійних досягненнях і бажаємо Вам талановитих учнів!», – звернувся до викладачів Житомирщини Олексій Буковський, голова міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Напередодні свята Олексій Буковський з представниками міської організації та Молодіжного крила партії завітали до педагогічного колективу Житомирського вищого професійного технологічного училища привітати педагогів зі святом, вручити вітальний лист та подарунки.

«Всі ми родом із дитинства, усі ми учні. Ми щиро вдячні Вам за Вашу працю, все, що Ви вклали в наш розвиток залишається з нами назавжди і вказує нам вірний шлях по життю», – сказав у своєму виступі Олексій Буковський.

Прес служба Житомирської міської організації ПП «УДАР Втіалія Кличка»