Світові прем’єри на автосалоні в Детройті

Міжнародний автосалон в Детройті, який входить до п’ятірки найбільших автошоу у світі, відбудеться тільки через три місяці.

А список компаній, які обрали виставку цього року місцем дебюту своїх нових моделей вже налічує 18 виробників. Причому деякі привезуть не одну новинку.

Північноамериканський автосалон North American International Auto Show NAIAS, що проходить в Детройті в січні наступного року відбудеться вже в 26 раз. Організатори шоу вже пообіцяли, що в павільйонах будуть представлені найрізноманітніші транспортні засоби, концепт – кари, престижні седани купе спорткари, кросовери, комерційні автомобілі, позашляховики, машини з альтернативними джерелами енергії.
Запчасти для Чери – огромный выбор.”

Детройтський автосалон пройде, незважаючи на банкрутство міста.

Після численних зустрічей з автовиробниками організатори шоу склали попередній список світових прем’єр. А точніше компаній, які підтвердили, що саме в Детройті вперше продемонтріруют публіці той або інший автомобіль. Виробники дали чітко зрозуміти, що Детройт продовжує відігравати важливу роль у їх стратегіях демонстрації нових автомобілів.

“Наше партнерство з компаніями з Азії Європи Північної Америки ніколи не було настільки сильним як зараз”, – прокоментував голова NAIAS 2014 Боб Шуман.

Автокомпанії, що готують світові прем’єри (одну або декілька) до автосалону в Детройті: Acura
Audi
Bentley
BMW
Cadillac
Chrysler Group
Chevrolet
Ford Motor Company
GMC
Hyundai
Kia Motors America
Lexus
Mercedes-Benz
Nissan
Subaru
Toyota
Volkswagen
Volvo