В Житомирі до гарячого водопостачання підключать 7 будинків на Богунії

Близько 10 років в багаповерхівках будинків № 3,5,7 по вул. Л.Шевцової, №18/9 по вул. Клосовського та № 19,23 та 25 по Проспекту Миру не було гарячої води.

Це стало проблемою майже для 2500 людей.

Жителі будинків неодноразово звертались до влади міста з проханням виконати роботи з відновлення подачі гарячої води. У відповідях зазначалось, що ремонт планувався на 2012 рік, потім на 2013 рік. Однак нічого зроблено не було.

Ініціативна група звернулась до депутата від свого округу Наталії Боровської, яка написала депутатське звернення, відповідь на яке звучала приблизно так: ніхто нічого не планує і робити не буде, тому що у КП «Житомиртеплокомуненерго» проблеми з фінансуванням.

В цій ситуації Боровська звернулась до міського голови, з проханням, приїхати на зустріч з жителями цих будинків й особисто пояснити, чому міська рада не може забезпечити ремонт мережі гарячого водопостачання їхніх будинків.

Міський голова Дебой з заступником Кропивницьким зустрівся з жителями будинків. Згодом КП «Житомиртеплокомуненерго» розпочало комплекс робіт з ремонту теплової мережі для гарячого водопостачання до житлових будинків № 19,23 та 25 по просп. Миру:

– відновлена циркуляційна лінія ЦГВП біля районної котельні №10 (РК-10);
– придбано труби для заміни трубопроводів гарячого водопостачання від житлового будинку №19 до №23 по просп. Миру;
– для збільшення потужностей РК-10 по гарячому водопостачанню замовлено водогрійний підігрівач.

Роботи з відновлення гарячого водопостачання житлових будинків № 19,23 та 25 по просп. Миру мають бути завершені до 30 жовтня.

Після завершення виконання цих робіт до гарячого водопостачання підключать житлові будинки № 3,5,7 по вул. Л.Шевцової та №18/9 по вул. Клосовського.