Житомирська обласна САД розпочала реконструкцію траси Київ-Чоп з документації – витратять майже мільйон грн.

Служба автомобільних доріг у Житомирській області Держагентства автомобільних доріг України визначила переможця послуги з виготовлення тендерної документації за умовами контракту FIDIC для визначення генпідрядників реконструкції автомобільної дороги Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) на ділянці км 129,6 – км 151,73, Житомирська область.

Державне підприємство – Український державний інститут з проектування об’єктів дорожнього господарства “Укрдіпродор” виготовить автодору документацію за 819 тис. грн.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Строки: листопад-грудень 2013 року.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України рішенням№ 678-р від 4 вересня затвердив проект реконструкції ділянки автомобільної дороги Київ-Чоп у межах Житомирської області.

На 22 км дороги заплановано витратити 1 млрд.9,034 млн. грн.

Роботи триватимуть 2 роки.

Окрім цього, Житомирська обласна рада 19 вересня надала дозвіл cлужбі автомобільних доріг у Житомирській області на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною орієнтовною площею 12.35 га (землі лісогосподарського призначення(ліси), що перебувають у постійному користуванні дочірнього підприємства «Червоноармійський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради, розташованих за межами населених пунктів на території Житомирського району, з подальшим наданням їх у постійне користування службі автомобільних доріг у Житомирській області для проведення реконструкції автомобільної дороги Київ-Чоп на ділянці км 129+600 – км 151+730.