Гібридний VW Golf з’явиться вже цього року під новим ім’ям

Модифікація хетчбека VW Golf з гібридною силовою установкою повинна з’явитися у продажу в кінці цього року.

Всупереч сформованій думці, гібрид обіцяє вийти вельми спортивним. Крім того, на цій моделі дебютує нова абревіатура концерну – такий Golf отримає позначення GTE.

Volkswagen представить в Пекіні
самий екстремальний Golf …
У VW розшифровують абревіатуру як GT Electric. Відповідно, можна зробити висновок, що виробник збирається наділити новий підключається гібрид задиристим характером. Опубліковані порталом Autocar характеристики майбутньої новинки це якоюсь мірою підтверджують.

Відомо, що силову установку для новинки запозичать у Audi A3 e – tron. Таким чином, складатися вона буде із 1,4 – літрового 150 -сильного турбомотора, електродвигуна потужністю 102 к.с. і 6 -ступінчастою роботизованою коробки. Сумарна потужність силової установки заявлена ??на рівні в 204 к.с., що лише трохи поступається потужності двигуна VW Golf GTI.

Цікаво, що до 100 км / год Golf GTE буде прискорюватися за 7,6 секунди, але витрачати при цьому зможе всього 1,6 л палива на 100 км. Чи зможе гібрид пересуватися і на одній електротязі, правда, не далі, ніж на 50 км. Зате акумулятори зможуть прискорити хетчбек до 130 км / год максимальної швидкості. Якщо ж задіяти обидва двигуни , VW Golf GTE розженеться до 217 км / ч.

Виробництво новинки стартує протягом нинішнього року.

____________________________________________________________________________________
Грузчики компании “АНКАРУС” совершат перевоз Вашей мебели. Нужна перевозка мебели профессиональный подход? Обращайтесь, все сделают наилучшим способом.