У Житомирі визначатимуть кращу зимову королеву 2014 року

10 лютого у Житомирі в драмтеатрі юні красуні з усієї країни віком 5-18 років у чотирьох вікових номінаціях змагатимуться за перемогу у конкурсі “Королева зими-2014”.

Інформаційний спонсор конкурсу – Репортер Житомира.

Конкурс проходитиме у чотирьох номінаціях: діти від 5 до 7 років; діти від 8 до 10 років; діти від 11 до 13 років; діти від 14 до 18 років.

Офіційні номінації (у кожній віковій групі):
Гран-прі Королева зими 2014; I Віце Королева Зими 2014; II Віце Королева Зими 2014; II Віце Королева Зими 2014. Міс глядацьких симпатій “Королева Зими 2014” – номінація яка буде у однієї конкурсантки серед усіх вікових груп). Одна конкурсантка носитиме номінацію “Королева зими 2014”. (переможниця конкурсу).

Учасниці демонструватимуть свою красу і талант під час трьох основних виходів:
– “Снігово королева” – вихід у сукні світлого кольору, схожої на бальну (образ снігової королеви), дозволяються аксесуари тримати у руках, можна діадему на волосся закріпити, взуття на підборах.
– “Хараюку” – одяг (сукня чи костюм) різнокольорового кольору, перука, взуття на низьких підбора+розповідь про себе
– “Майбутній директор” – штани тільки темного кольору зі стрілками, блузка білого кольору з довгим рукавом та метелик на шию, взуття на підборах.
– Вечірня або коктельна сукня, (вихід не оцінюється), для нагородження.

Усі учасники конкурсу нагороджуються: стрічками, дипломати, діадемами, подарунками від організаторів та спонсорів свята.

Переможці отримають можливість приймати участь у Всеукраїнських конкурсах краси та талантів, телепроекті про моделей, зйомках для журналів, а також брати участь в показі Ukrainian Fashion Week.

Організатором всеукраїнського конкурсу в Житомирі стало модельне агенство “Глорія”, яке нещодавно провело в нашому місті конкурс такого ж рівня – “Найкрасивіша україночка-2013”.