Cadillac адаптує до європейського ринку дві новинки

Строго кажучи, новітнє купе Cadillac ATS і нове покоління позашляховика Escalade не є новинками.

Компанія успішно демонструвала їх на виставках по той бік океану.

Однак, відправляючи свої новинки в Європу, в Cadillac збираються їх трохи доопрацювати, і результати адаптації будуть представлені в Женеві.

Новий Cadillac Escalade був представлений
на автосалоні в Лос -Анджелесі …

Всі подробиці адаптації поки не відомі, але виробник вже поділився деякими своїми намірами.

Наприклад, купе Cadillac ATS отримає в Європі обмежену моторну гамму – зокрема, компанія не збирається пропонувати європейським покупцям модифікацію з двигуном V6.

Cadillac ATS Coupe з’явиться в Старому світі лише з дволітровим турбомотором, що розвиває 276 кінських сил – тобто, з тим же двигуном, що і седан ATS.

Сагрегатувати мотор можна буде з однією з двох шестиступінчастих КПП, або з “механікою”, або з “автоматом”. Крім того, як і седан, купе буде доступне у виконаннях із заднім і повним приводом.

Європейські продажі новинки стартують восени.

До кінця року до Європи добереться і нове покоління позашляховика Escalade. Воно збереже свій величезний 420-сильний V6 об’ємом 6,2 л, але позбудеться моноприводної модифікації.

У Старому світі Cadillac збирається продавати тільки позашляховики з повним приводом. Чи з’явиться на європейському ринку виконанний Escalade з подовженою колісною базою, поки не уточнюється.

___________________________________________________________________________________
5 звездочный отель в Киеве, центр города. «Premier Palace Hotel» – самый шикарный и уважаемый отель Киева.