Новий Renault Espace

Мінівен нового покоління буде набагато приземленішим розкішного концепт-кара Initiale Paris, продемонстрованого на Франкфуртському автосалоні в минулому році.

Який зі своїм збільшеним дорожнім просвітом здається шедевром, справжнім витвором мистецтва.

Мінівен Initiale Paris потрясає істинно французькою сміливістю: він міг похвалитися навіть автоматичною коробкою передач EDC з двома зчепленнями. Але найбільш голосно аплодували його карколомній зовнішності.

Спочатку передбачалося, що концепт розкриває подробиці дизайну наступного серійного Espace, однак Фотошпигун, на якому знято прототип мінівена, зруйнував ілюзії та мрії: машина виявиться до мозку кісток звичною. Загальні мотиви читаються тільки в оформленні передка. В іншому … Ні тобі високого дорожнього просвіту, ні ефективної пластики боковин, ні широченної задньої стійки а-ля хвіст літака.

Раніше ходили чуткам про те, що Espace замінять на кросовер, проте, прототип не дуже схожий на автомобіль даного типу. Модель спроектована на новій модульній платформі CFM1 альянсу Renault -Nissan і отримає гамму 4 -циліндрових бензинових і дизельних моторів. Виробництво почнеться цього року.
____________________________________________________________________________________
Вам бы хотелось такую машину, но денег не хватает? Найдите работу своей мечты и заработайте на хороший автомобиль. Работа по всей Украине.