Онлайн бронювання авіаквитків

Кожен день тисячам росіян та українців потрібно виконати замовлення авіаквитків, адже сьогодні саме перельоти є найбільш затребуваним способом подорожей і пересувань.

Це варіант для тих, хто вибирає швидкість і цінує свій час, для людей, які планують свої поїздки. Саме тому замовлення та продаж авіа квитків завжди будуть затребувані – це вибір на користь сучасного комфорту.

Природно, будь переліт пов’язаний з безліччю турбот і клопотів – цілій низці дрібниць потрібно приділити увагу, витратити на них свій дорогоцінний час. Так чи варто втрачати його ще й на поїздку в касу та замовлення авіаквитків?

Звичайно, ні – набагато простіше буде зробити це в режимі онлайн, виконати бронювання не відходячи від комп’ютера разом з компанією “Bravoavia” .

Наші плюси – не тільки низька ціна:

+ Не потрібно їхати до місця продажу авіаквитків і відстоювати чергу.

+ Можливість вибору зручного часу відправлення рейсу, місця в салоні літака і рівня комфортабельності.

+ Оплата зручним для Вас способом – готівкою в касі кур’єр , по безналу (для юридичних осіб) або за допомогою електронних платіжних систем – вибір способу оплати проводиться на стадії оформлення електронного квитка.

+ При бажанні, в касі Ви можете отримати звичайний паперовий квиток.

+ Замовлення недорогих авіаквитків з будь-якої точки світу.

+ Замовлення і оплата для будь-якої людини (товариша по службі, родича, …) – це простіше, ніж пересилати гроші на його придбання за місцем проживання.

+ Електронні авіаквитки приймаються в бухгалтерії підприємств. Для оплати транспортних витрат до бухгалтерії необхідно буде додатково надати посадочні талони, які видаються в момент посадки на рейс і у випадку втрати не підлягають повторній видачі. Правда, деякі компанії йдуть на поступки клієнтам і за окрему плату можуть видавати копії квитків на літак і довідки, які підтверджують факт перельоту;

+ Електронний авіаквиток неможливо втратити або випадково викинути. Щоб потрапити на борт літака цілком достатньо мати з собою посвідчення особи і маршрут – квитанцію. До речі, про останній документі – його висилають в електронному варіанті на вказаний при замовленні поштову скриньку. Ми рекомендуємо своїм пасажирам зберегти маршрут – квитанцію в електронному варіанті, щоб її при необхідності можна було легко і просто роздрукувати заново.

Отже, скористайтесь онлайн замовленням, відчуйте різницю та зручність.