У Бердичеві провели свій власний автомайдан

У Бердичеві близько 30-и автівок провели свій власний автомайдан, передає ТРК”ВІК”.

Чимало бердичівських автомайданівців особисто були свідками подій в Києві.

Перебуваючи на головному майдані країни, кажуть, відчули єдність та солідарність з усіма українцями. А дух, який там панує, вселяє віру у перемогу та здобуття більших поступок від влади, ніж ті, на які вона вже пішла, стверджують активісти.

«Ці поступки реально нам ще нічого не дають. Побачимо завтра на сесії, чи будуть зміни. Якщо запрацює совість і можна буде повернути Конституцію та керувати усіма процесами, які вимагає народ, тоді буде майбутнє», – зазначив Олександр Парасюк, учасник акції «Автомайдан».

«Мене змусило прийти сюди бажання жити в українській щасливій державі, вільній, правдивій. Де кожна людина може вільно розмовляти українською мовою, знає закони і щоб ці закони дотримувались», – розповіла Алла Макарчук, учасниця акції.

Автомайданівці на своїх автівках, прикрашених жовто-блакитними стрічками та прапорами, голосно сигналячи, колоною рушили містом.

Під час акції автомайданівці проїхались Європейською, Вінницькою, Житомирською вулицями, побували на залізничному вокзалі та Червоній Горі, у районі м’ясокомбінату та Корнилівки. Також урочисто продефілювали під будівлею районної ради.