Сухомлин і Цимбалюк дозволили звільненому Кропивницькому займати кабінет заступника міського голови

Через 2 тижні після офіційного звільнення від 25 лютого 2014 року сесією міської ради екс-заступник міського голови Володимир Кропивницький досі не покинув робочий кабінет. У цьому ми переконалися сьогодні, 11 березня 2014 року.

Натомість секретар Житомирської міської ради в офіційній відповіді на інформаційний запит повідомляє, що кабінет екс-заступника ніким не зайнятий, а зачинений. «Кабінет заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, який займав Кропивницький Володимир Миколайович, на даний час зачинений та ніким не використовується», – йдеться у відповіді, підписаній секретарем ради.

Як повідомляють джерела, після реєстрації інформаційного запиту Кропивницький, дійсно, майже тиждень, не з’являвся на колишньому робочому місці. Однак, як тільки відповідь на запит було надано, екс-заступник знову «заселився» у свій колишній кабінет.

Журналіст «Репортер Житомира» зайшов у приймальню екс-заступника, де чекали на Володимира Кропивницького двоє відвідувачів та працювала секретар. На дверях кабінету досі висить табличка «Кропивницький Володимир Миколайович».

За інформацією джерел, в одному із сусідніх кабінетів до цього часу працює помічник заступника, щоправда, які функції виконує – нікому не відомо.

Як інформують у виконкомі, у зв’язку з тим, що немає профільного заступника з питань ЖКГ, секретар ради Цимбалюк і досі не затверджений офіційно на посаді першого заступника мера Сухомлин дозволили Кропивницькому до призначення нового заступника курувати сферу ЖКГ та займати кабінет. На скільки це законно – сподіваємося отримати відповідь із аналогічного запиту, який направили на прокуратуру міста.

Нагадаємо, на разі без профільних заступників залишаються сфери освіти та соціального захисту, а також економіки, транспорту і зв’язку, які очолювали відповідно Наталія Леонченко та Юрій Мойсеєв. Проте, вони одразу ж після звільнення 25 лютого (в один день із Володимиром Кропивницьким) покинули свої робочі кабінети.