У Житомирі юні шахові генерали зійдуться в битві

10-11 травня в житомирському гарнізонному Будинку офіцерів пройде другий етап серії дитячого Гран-Прі 2014 Житомирської області з шахів «Битва юних шахових генералів», присвячений 69-й річниці Дня Перемоги у Великій Вітчизняній Війні.

Про це повідомив сайт “Житомир шаховий“.

Змагання проводяться за сприяння директора 25 гарнізонного Будинку офіцерів Вовкогон Л.В, Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх“ та Федерації шахів Житомирської області.

Реєстрація учасників змагань 10 травня з 9.30 до 10.30 год.

Учасники змагаються у наступних вікових турнірах:

– Турнір А (до 16 років) – 1998-2000 р.н.

– Турнір Б (до 13 років) – 2001-2003 р.н.

– Турнір В (до 10 років) – 2004-2005 р.н.

– Турнір Г (до 8 років) – 2006 р.н. та молодші

Змагання особисті. Дівчата змагаються на загальних умовах з юнаками.

Швейцарська система, 7 турів. Контроль часу:

Турнір А – 45 хвилин кожному шахісту до завершення партії. Турнір з обрахунком національного рейтингу та обов’язковим записом партії.

Турніри Б, В, Г – 30 хвилин кожному шахісту до завершення партії.

В кожному турнірі нагороджуються перші три місця та один кращий результат серед дівчат кубками, грамотами та медалями ЖОЦФЗН «Спорт для всіх», а також грошовими призами турніри А та Б та цінними призами турніри В та Г.

10 травня по завершенні третього туру для всіх бажаючих буде проведено подвійний «Сеанс одночасної гри» проти 4-разового, діючого чемпіона Житомирської області з шахів Випханюка Ігора та 3-разового чемпіона області Веремія Богдана. Учасники, котрі не програють сеансову партію будуть нагороджені спеціальними призами від організаторів.

За результатами турніру учасникам нараховуються залікові бали Гран-Прі. За результатами п’яти етапів кращі 8 шахістів кожної вікової групи отримують право зіграти у фіналі Гран-Прі “Ліга чемпіонів“ наприкінці року. 

Запрошуються юні шахісти Житомирської області, а також шахісти з України взяти участь у змаганнях.

Контактний телефон: (097) 227 35 40 Штукун Андрій Валентинович