9-те травня – державне свято, яке об’єднає житомирян навколо ідеї відродження справжньої незалежності України

У Житомирі можливі провокації на 9-те травня.

Російські диверсанти та їх прибічники, зрозумівши, що в Луганській та Донецькій областях їх оточили з усіх сторін, можуть «проявити» себе на Центральній, Північній Україні та в Житомирській області безпосередньо.

По всій території України відзначають День Перемоги, а не гей парад за дезінформацією російської пропаганди.

На свято збереться велика кількість людей. Це і потрібно провокаторам задля того, щоб злитися в натовпі та одягнути на себе символіку РФ та «георгіївські стрічки».

Вказані дії в нашому регіоні однозначно викличуть незадоволення людей. В результаті – можуть виникнути сутички.

Крім цього, можуть бути спроби захоплення адмінбудівель та намагання вивісити там російський триколор. Основною метою вказаних заходів є дестабілізація суспільно-політичної ситуації в регіонах за зразком АРК, Луганської, Донецької областей та висвітлення вказаних подій у ЗМІ у вигідному для себе ракурсі після чого можна буде вводити російські війська з метою «стабілізації ситуації в Україні».

Основне завдання житомирян 9-го травня – не піддаватись паніці та можливим провокаціям, а також, при виявленні зазначених осіб, повідомляти правоохоронні органи для прийняття відповідних правових дій.

В наступному році, коли переживемо всі негаразди та спроби агресора поділити Україну, знову вийдемо на 9-те Травня сімями та родинами.

Житомирська область була і залишиться у складі України і жодні провокатори та диверсанти не завадять нам відсвяткувати День Перемоги та привітати ветеранів. Будьте пильними та бережіть себе!!!