Молодики в масках пограбували магазин у Коростені

У Коростені до магазину фактично перед його закриттям удерлося двоє невідомих у масках і пограбували касу.

Про це Репортер повідомили в УМВС.

В міліцію подзвонила продавчиня торгівельного закладу. Перелякана жінка розповіла, що розбійники погрожували їй предметом, схожим на ніж. Забравши денну виручку в сумі однієї тисячі гривень, зловмисники поспіхом зникли з приміщення.

Незважаючи на те, що обличчя зловмисників були приховані за чорними масками, жінка змогла детально описати їх зовнішність, а також одяг. Окрім того, експерти вилучили у приміщенні й іншу слідову інформацію.

“У ході досудового розслідування ми схилялися до версії про те, що до вчинення розбійного нападу можуть бути причетні місцеві жителі, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності”, – коментує начальник Коростенського МВ УМВС Віктор Калітка.

Підозри правоохоронців підтвердилися.

Вже наступного ранку оперативники карного розшуку в одному з будинків затримали 39-річного раніше неодноразово судимого жителя райцентру. Чоловік зізнався у вчиненні розбійного нападу на магазин.

За кілька годин правоохоронці затримали і його спільника, ще одного 28-річного жителя м. Коростеня. Обидва чоловіки нині визнали, що зазіхнули на магазинну касу під впливом надмірно вжитої кількості алкоголю.

Наразі обом затриманим офіційно оголошено про підозру у вчиненні розбійного нападу. Досудове рослідування триває.

За чинним кримінальним законодавством підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років.