У Житомирі ПриватБанк висадив 5 тисяч квітів. Фото

Суботній ранок 17 травня розпочався для Житомира озелененням міста разом із ПриватБанком.

Саме цього дня наше місто разом із усією Україною долучилося до доброї традиції – загальнонаціонального суботника, котрий ПриватБанк проводить уже більше 15 років.

Цієї весни банкіри разом із своїми сім’ями, друзями, клієнтами та партнерами прибирали та озеленювали житомирський сквер на горі Замковій, а також присадибну ділянку Майдану Соборного, 1.

Головною родзинкою цьогорічного суботника у Житомирі стало заквітчання міста, а саме висадження 5 тисяч квітів.

“Ми трепетно готувалися до цієї події. Адже дуже важливо робити своє місто чистішим, красивішим та більш квітучим, – відзначає директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв. – “Зелений” суботник став чудовою традицією, яка із року в рік знаходить все більше прихильників”.

Житомиряни задоволені такою ініціативою ПриватБанку. “Поприбирати, навести над у рідному місті – це хороша справа, – розповідає місцева жителька Любов. – Добре, коли у власному домі чисто, а коли в місті чисто і охайно, то взагалі радість для душі”.

Із приємнісю на суботник виходять і працівники ПриватБанку, адже спільна праця “робить
колектив ближчим, дозволяє разом зробити благе діло – вкласти частиночку себе, своєї праці до краси рідного Житомира”.

Минулого року в суботнику взяли участь понад 150 тисяч небайдужих людей із 1 360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. За підсумками «зеленої» ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1 500 тонн сміття, висаджено 20 000 молодих саджанців (це майже 20 гектарів лісу).

Разом із банком провели свої суботники великі підприємства, у числі яких сотні українських компаній, бюджетні установи, заводи та футбольні клуби.

У «зеленому» суботнику міг взяти участь кожен. Для цього достатньо було зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua, вибрати своє місто, місце збору на суботник, звернутися до найближчого відділення ПриватБанку або у Контактний центр за номером 3700, або ж просто прийти у день проведення суботника та допомогти озеленити та заквітчати рідне місто.