У Житомирі змагались юні помічники даішників. Фото

У Житомирі пройшов черговий зліт юних інспекторів руху.

Про це Репортеру повідомили в УДАІ.

Цьогоріч змагання проходили на базі обласного науково-технічного центру учнівської молоді.

Кожній з команд було запропоновано випробувати свої сили у знаннях з Правил дорожнього руху та жестів регулювальника, у наданні першої медичної допомоги та велоестафеті.

А навчально-розважальним конкурсом у змаганнях став виступ агітбригад, учасники яких мали у жартівливо-повчальній формі довести власні володіння знаннями та навичками безпечної поведінки на дорозі.

Учасники усіх команд намагалися справити гідне враження на сувору суддівську колегію не тільки знаннями елементарних Правил дорожнього руху, але й своїми артистичними та вокальними даними.

На суддівський розгляд було представлено найрізноманітніші міні-ситуації, що нібито траплялися з учасниками на дорозі. Подекуди розігрувалися цілі вистави з використанням казкових персонажів та відповідних яскравих декорацій і костюмів.

Професійна суддівська команда, до складу якої увійшли працівники Державтоінспекції, представники управлінь освіти та науки і сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласної спілки автомобілістів України та організації «Червоного хреста» вже вкотре найсильнішою командою обласних змагань ЮІР визнали Тетерівську загальноосвітню школу Житомирського району.

Незначний відсоток зароблених балів відділило від переможців у конкурсі команду м. Бердичева. Відтак, вони отримали срібну перемогу.

А бронзовим призером, за результатами проведення усіх конкурсів, стала команда ЮІР Житомирської загальноосвітньої школи №16.