Відкриття виставки Le Petit Th??tre Dior у Китаї

Французький модний Дім Dior назвав першу зупинку своєї пересувної виставки Le Petit Th??tre Dior.

Їм стало місто Ченду в Китаї: саме тут, в універмазі Chengdu IFS mal експозиція відкриється 31 травня і триватиме аж до 20 червня.

Вдохновенням для виставки послужила схожа експозиція під назвою The Theatre of Fashion, яка була представлена в Парижі в 1945 році.

У той час її метою було довести французам, що і серед повоєнних жахів і розрухи в світі залишилося місце прекрасного, втіленому в нарядах від Dior. Через очевидний брак коштів всі моделі були представлені в мініатюрі: ця ідея перекочувала сьогодні і в Le Petit Th??tre Dior.

Надихаються світовою модою і дизайнери футболок від MaikOff.

Експозиція не тільки віддає данину поваги високій моді, але в першу чергу вшановує майстрів численних ательє дому Dior, які змогли повторити в точності оригінальні вбрання, зменшені в кілька разів.

Наприклад, на виставці буде представлено сукню-бюстьє з колекції Haute Couture весна -літо 2013, в якому Дженніфер Лоуренс отримувала свій перший «Оскар».

Зрозуміло, відвідувачі зможуть також побачити мініатюрні жакети Bar і бальні сукні родом з 50 -х років, що передають дух і настрій модного Дому.

Наступна зупинка виставки Le Petit Th??tre Dior поки невідома.

Нагадаємо, 3 травня в музеї Крістіана Діора в Гранвілі (французьке місто на березі Ла-Маншу) відкрилась виставка “The Legendary Images: Great Photographers and Dior”. На експозиції представлені понад 200 знімків прославлених модних фотографів, які за більш ніж 60-річне існування Будинки працювали з Christian Dior.